Sikke et drama. Sikke en kamp. Knald eller fald. Det var nu, det for alvor skulle vise sig, hvad de danske landsholdsstjerner er lavet af.

Det var ikke nerver af stål, og både vi og publikum fik da bestemt noget for pengene under kampen, hvor ingen af holdene for alvor trak fra. Indtil til sidst, hvor danskerne for alvor viste, hvad de er lavet af.

Jesper Jensens mandskab havde klart bedre styr på anden halvleg end på den første, og der kom langt mere ro på.

Danmark vandt med 30-25, og I ved, hvad det betyder. Semifinale med dansk deltagelse, og medaljejagten er for alvor skudt i gang!

Jeg føler, vi gentager os selv her. Men det gør jeg med glæde, for hold nu op hvor er det bare vanvittigt. De danske målvogtere til dette VM - altså hvad pokker er det, de giver de to til morgenmad?

Sandra Toft stod en forrygende første halvleg mod Brasilien, hvor hun leverede den ene store redning efter den anden. Og de kom især på vigtige tidspunkter i kampen. At skifte målmænd nærmest hver kamp ser ud til at være en god taktik, for de stråler simpelthen begge af overskud kamp efter kamp.

Sandra Toft var grunden til, at Danmark kunne være foran ved pausen, for hun var et sandt plankeværk, og hun sluttede da også lige kampen med at snuppe et brasiliansk straffekast.

Vi er i øvrigt også lige nødt til at nævne en spiller i den anden ende - Simone Petersen og straffekast. Hvor er det forrygende at se på. De første to skytter brændte, og så styrede Simone Petersen altså straffeshowet derfra.

Danmark var presset helt i bund, og der var kun en aflevering tilbage. De førte kun med en enkelt på det tidspunkt, så en scoring ville være vanvittigt vigtig.

Og det var absolut intet problem for Mette Tranborg, der helt uimponeret steg til vejrs, og så smadrede hun altså bare bolden op i hjørnet.

Hvad er pres? I hvert fald ikke noget, Mette Tranborg lod sig slå ud af i den situation, da hun sendte bolden i mål. 12-10 til Danmark. Og så tilgiver vi, at hun kort tid efter sløsede alt for meget i et angreb.

Sådan! Der er kun én vej, og det er frem. De danske stjerner er klar til semifinalen ved årets VM, hvor de har imponeret. Hvem modstanderen bliver, ved vi ikke endnu.

Det finder vi først ud af i morgen aften, hvor Frankrig og Sverige spiller. Vinderen af den kamp skal i duel med Danmark om en plads i søndagens finale. Sikke et brag det bliver, uanset hvem det bliver.

Og hvis danskerne kan holde fast i de gode ting, de har leveret i flere af kampene ved VM - en kamp med et betonforsvar og et flyvende angreb - kan det altså ende som en rigtig god jul.