Den 31-årige venezuelaner Juan Carlos har muligvis bekendte i Christiania i København, der kan fortælle, hvor han opholder sig. Efter de uhyggelige ligfund af Carla Clasen og hendes lille datter, Natuk, på Fanø, er han nu efterlyst i hele verden, men flere pålidelige kilder bekræfter overfor B.T., at han har relationer til Christiania.

Her gemte han sig uden opholdstilladelse, inden han sidste sommer rejste til Grønland, hvor han efter få uger giftede sig med den nu formodede myrdede Carla Clasen.

Ifølge grønlandske kilder kom Juan Carlos til Grønland for at tjene hurtige penge, og i Nuuk skete det bl.a. ved at sælge hash.

Hash er i Grønland næsten det samme som guld, da sølle et gram ofte indbringer 1000 kr., og Carla og Juan mødtes efter al sandsynlighed i hash-miljøet.

Carla var også kendt som hash-bruger, og det kan ikke udelukkes, at de tjente en formue sammen ved at optræde som pushere. I hvert fald har Carlas mor udtalt til Grønlandsposten, at hendes datter var i besidelse af en stor sum penge, da hun i september rejste efter Juan Carlos til Esbjerg.

Moderen er nu gået under jorden i Nuuk, mens hun i uvished venter på nye oplysninger om hendes datters og barnebarns endelige skæbne.

B.T. forsøgte i går at få en kommentar fra Carlas bedste veninde, der har fremlejet hendes lejlighed, men hun brød sammen, inden hun nåede at sige noget.

Hun nåede kun at fremstamme, at hun havde været sammen med Carla og Juan hver dag i de få uger, hvor han opholdt sig i Nuuk. Siden var hun umulig at træffe.

Carla Clasen var kendt som en glad pige, der ofte færdedes i værtshusmiljøet, og her deltog Juan Carlos også i den korte tid, han opholdt sig i Nuuk.

Hendes familie - især hendes mor - var meget imod, at hun indgik ægteskabet med sydamerikaneren, som hun opfattede som værende lusket.