Med ét minut og 50 sekunder tilbage scorede Mads Linke et drømmemål. En firsttimer i det korte hjørne i powerplay.

- Det er sådan et skud, der lykkes én gang ud af 100, siger Gentofte-forwarden.

Målet gav Unibet Stars Gentofte en 3-2-sejr i udekampen mod Herlev Eagles.

- Vores første tre point i ligaen. Ja, i 15 år, siger en storsmilende matchvinder.

Efter sit lange fravær i dansk ishockeys bedste række gjorde holdet fra den nordkøbenhavnske forstad comeback forleden med ét point mod Aalborg Pirates. Med fredagens sejr har Gentofte fået et comeback mange næppe havde forestillet sig.

- Vi smider en 2-0 føring væk, så det er en dejlig følelse alligevel at stå tilbage som vinder, siger Mads Linke.

Gentofte-coachen Karsten Arvidsen har meget at glæde sig over, ikke mindst holdets arbejdsindsats.

- Spillerne har stor passion og arbejder hårdt, siger han.

Ossi Saarinen, der er kommet til Gentofte fra KalPa i den finske liga, scorede de første to mål, mens Eagles-målene i tredje periode blev sat ind af Magnus Povlsen og Guillame Doucet.

Aalborg Pirates vandt for anden kamp i træk på straffeslag. Denne gang over Herning Blue Fox med Tommy Grant som matchvinder til 5-4. Nordjyderne gav comeback til den tidligere landsholdscenter Bjarke Møller, der reducerede til 3-4.

I Esbjerg måtte man også ud i straffeslag, inden Frederikshavn White Hawks var besejret 4-3.

I en dramatisk kamp vandt Odense Bulldogs over Rødovre Mighty Bulls 3-2 med sejrsmålet scoret af Anthony Aquino fire minutter før tid.