Den danske forsvarsspiller sikrede sit hold et enkelt point på udebane mod Bayer Leverkusen.

Simon Kjær scorede i landskampen mod Tjekkiet i sidste måned, og også på klubholdet Wolfsburg scorer Simon Kjær mål.

Lørdag eftermiddag reddede han et point til Wolfsburg, da han scorede til 1-1 ude mod Bayer Leverkusen på et hovedstød i anden halvleg.

Han havde desværre også en andel i Leverkusens føringsmål i første halvleg. Kjær mistede bolden  og så slog Leverkusen hurtigt kontra, som Andre Schürrle udnyttede til at bringe hjemmeholdet foran.

Kjær fik dog gjort skaden god igen efter 70 minutter, hvor han kom højest på et frispark og snittede bolden ind i det nederste fjerne hjørne i målet.

Wolfburg ligger nu midt i ligaen på en 12. plads, mens Leverkusen ligger treer, men har nu seks point op til Dortmund på andenpladsen.

Thomas Kahlenberg sad på bænken for Wolfsburg under hele kampen.