Efter fire kampe uden sejr kom United tilbage på sejrssporet med hjælp fra blandt andre Rasmus Højlund.

Manchester United var onsdag aften bagud to gange mod Sheffield United, men med scoring fra blandt andre Rasmus Højlund sikrede klubben sig en 4-2-sejr.

Den danske landsholdsangriber scorede Premier League-opgørets sidste mål, da Bruno Fernandes sendte bolden ind foran mål med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Højlund kom buldrende i helt fri position og sparkede let bolden over stregen. På den måde fik han en stor rolle i Manchester Uniteds første sejr efter fire kampe uden fuld pointhøst.

Christian Eriksen var også en del af comebacket. Han var i startopstillingen for første gang siden 14. januar. Siden da har han foruden 37 minutter i en kamp mod Fulham varmet bænken i alle Premier League-kampe.

Men det var altså ikke nogen dans på roser for de to danskere og deres holdkammerater.

Sheffield United kom således foran med både 1-0 og 2-1, men særligt Bruno Fernandes var afgørende for, at Manchester United slap fra kampen med sejr.

Han sørgede således for at udligne til 2-2 på straffespark, inden han med et langskudsdrøn bragte United på 3-2 efter 81 minutter.

Fire minutter senere serverede han så bolden for Rasmus Højlund, der nu har scoret otte mål i sin første Premier League-sæson.

Manchester United sniger sig i tabellen op forbi Newcastle, som onsdag tabte med 0-2 til Crystal Palace, og er nu på sjettepladsen.